Vartalon täyteainehoidot

TÄYTEAINEHOIDOT VARTALOLLE

HYAcorp-täyteaineilla voidaan muokata vartaloa. Tyypillisiä vartalon täyteainehoitoja ovat pakaroiden muotoilu, lantiokuoppien täyttäminen, selluliitin ja rasvaimukuoppien tasoitus, pohkeiden muotoilu sekä kämmenselkien täyteläistäminen. HYAcorp-täyteaineilla suurennetaan maailmalla  myös rintoja. Rintojen suurennus ei kuitenkaan vielä ole täyteainesarjan virallinen indikaatio EU-alueella.

Finnestetiikalla vartalon täyteainehoitoihin on erikoistunut lääkäri Soslan Kusrati. Hän toimii myös alan kouluttajana Suomessa. Vartalon täyteainehoitoa harkitsevan kannattaa aloittaa harkinta- ja suunnitteluprosessinsa aina lääkärin maksuttomalta konsultaatiovastaanotolta. Vaikka kyseessä on mini-invasiivinen, ei-kirurginen toimenpide, se on syytä suunnitella erityisellä huolella, yhdessä lääkärin kanssa.

 

HYALURONIHAPPO VARTALONMUOKKAUKSESSA

Vartalon täyteainehoito voidaan tehdä kahdella synteettisellä, ei-eläinperäisellä hyaluronihappovalmisteella. HYAcorp MLF1 soveltuu pinnallisiin täyttöihin, esimerkiksi kosmeettisen selluliitin tasoittamiseen, rasvaimujälkien korjaamiseen, pohkeiden muotoiluun ja kämmenselkien nuorennushoitoihin. HYAcorp MLF2 on tarkoitettu ns. syvätäyttöön. MLF2 sopiikin erinomaisesti esim. pakaroiden muotoiluun ja kohotukseen (Brazilian butt lift) ja rintojen maltilliseen suurentamiseen (tuotteen off-label käyttö).

Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa.  Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat tämän vuoksi harvinaisia, kun tuotetta käyttää terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö.

Vartalon täyteainehoito on toimenpiteenä nopea, ei-kirurginen ja turvallinen. Ennen täyteainehoitoa toimenpidealue puudutetaan paikallisesti. Itse toimenpide on hieman epämukava mutta lähes kivuton. Toimenpidealueelle ei tehdä leikkausavauksia, joten alueelle ei jää myöskään ompeleita tai arpia. Keskimäärin pakaroiden täyteainehoidossa aikaa kuluu 45–60 minuuttia. Pienempien alueiden täyteainehoidossa aikaa kuluu vielä tätäkin vähemmän.

Hoitotulos on pitkäkestoinen muttei pysyvä. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien ja vuosien aikana hitaasti elimistön oman hyaluronidaasientsyymin vaikutuksesta. HYAcorp-vartalotäyteaineet puoliintuvat 24 kuukaudessa. Jos hoitotulosta tahtoo ylläpitää, toimenpide on uusittava parin vuoden välein.

Hoitotuloksen kesto on aina yksilöllinen. Mm. täyteaineasiakkaan ikä, aineenvaihdunta ja elintottumukset vaikuttavat osaltaan hoitotulosten kestoon. Vartalon täyteaineissa käytetty hyaluronihappogeeli on erittäin kiinteää korkean ristisidosasteen vuoksi. Vartalotäyteaineet hajoavatkin merkittävästi hitaammin kuin kasvojen täyteaineet.

HYAcorp MLF1 ja MLF2 eroavat selvästi kasvojen HYAcorp-täyteaineista, eikä vartalon täyteaineita saa missään olosuhteissa ruiskuttaa kasvoihin.

 

HOITOALUEET

Brazilian butt lift

Pakaroiden muotoa ja kokoa on tähän saakka voitu muokata implanteilla tai rasvasiirteillä. Pakaraimplanttien turvallisuusnäkökohdista on puhuttu melko paljon julkisuudessa. Pakaraimplanttileikkaus on korkean riskin kirurgiaa.

Pakaroiden rasvansiirto tunnetaan nimellä Brazilian butt lift. Rasvansiirto tulee kyseeseen, jos siirrettävää rasvaa on riittävästi. Rasvansiirtoleikkaus on melko turvallinen toimenpide, jos rasvaa siirretään maltillisia määriä. Rasvansiirto on kuitenkin kirurginen toimenpide, joka tehdään usein yleisanestesiassa (nukutus). Toipumiseen ja haavanhoitoon on varattava aikaa, eikä normaalielämään siirtyminen ole täysin vaivatonta. Toisaalta rasvansiirto on optimaalinen toimenpide silloin, kun asiakas hyötyy myös rasvaimusta. Tällöin vartaloa voidaan muokata kuten veistosta: yhdestä paikasta poistetaan massaa, toiseen paikkaan sitä lisätään.

HYAcorp-täyteainesarjan myötä Brazilian butt lift voidaan tehdä myös hyaluronihappovalmisteilla. Täyteaineilla tehtävä pakaroiden suurennus vie aikaa vain 30–60 minuuttia. Kyseessä on mini-invasiivinen (vähän kajoava) injektiohoito, jonka päätyttyä potilas voi jatkaa arkirutiinejaan normaalisti

Rasvansiirtoon verrattuna täyteaineilla tehtävä Brazilian butt lift on huomattavasti yksinkertaisempi. Leikkausavauksia ei tehdä, tikkejä ei tarvita, eikä toipumiseen tarvitse varata aikaa. Toimenpiteen aikana täyteaineita voidaan käyttää jopa useita desilitroja. Arkirutiineihin – jopa joihinkin liikuntaharrasteisiin – voi palata heti täyteainehoidon jälkeen.

Tyypillisesti pakaroiden täyteainehoito aloitetaan ruiskuttamalla molempiin pakaroihin 40 ml täyteainetta. Tämän ensimmäisen täyteainehoidon jälkeen turvotuksen annetaan laskeutua muutaman viikon ajan. Noin neljän viikon päästä ensimmäisestä täyteainehoidosta hyaluronihappogeeliä voidaan ruiskuttaa alueelle lisää.

Pakaroissa täyteainehoidon tulokset kestävät muuttumattomina keskimäärin kahden vuoden ajan. Pakaroihin ruiskutettu täyteaine pysyy paikallaan jonkin verran paremmin kuin rasva.

Erityisen hyvin HYAcorp-täyteaineella tehty Brazilian butt lift sopii potilaille, joilla ei ole ylimääräistä rasvaa siirrettäväksi. Hoidon yhteydessä täyteaineilla voidaan tasoittaa myös selluliittimuhkuroita, lantiokuoppia ja kehon muita epätasaisuuksia.

HYAcorp-vartalotäyteaineella voidaan tasoittaa myös aiemmin tehdyn rasvansiirron aiheuttamia kuoppia ja epätasaisuuksia.

Muut alueet

Pakaroiden täyteainehoidon lisäksi HYAcorp-täyteaineet soveltuvat vartalon epämuotoisuuksien korjaamiseen, pohkeiden muokkaukseen, kosmeettisen selluliitin tasoittamiseen ja kämmenselkien täyteläistämiseen. Nämä toimenpidealueet voidaan hoitaa tyypillisesti yhden vastaanottokäynnin aikana.

Ennen ja jälkeen – kädet, täyteainehoito

Käsien täyteainehoito

Parhaillaan Euroopassa odotetaan rintojen muotoilun lisäämistä HYAcorp-täyteainehoitojen virallisiin idikaatioihin. Rintojen täyteainehoitoja maailmalla tehdään jo jonkin verran ns. off-label-hoitoina. Toimenpiteen avulla on saatu erinomaisia tuloksia, kun rintoja on muokattu pelkästään täyteaineella. Samalla on havaittu, että täyteaineiden avulla on mahdollista parantaa rintojen muotoa myös implantoinnin jälkeen. Pieni määrä HYAcorp-täyteainetta pehmentää rintaimplanttileikkauksen tulosta ja tekee rinnoista luonnollisen näköiset.

 

HYAcorp-täyteaineet

Finnestetiikan omistajatiimi tuo Suomeen saksalaista HYAcorp-täyteainesarjaa. Vartalon täyteainehoitoihin sarjassa on kaksi erilaista hyaluronihappovalmistetta. Valmisteet eroavat toisistaan lähinnä kiinteyden osalta.

Kaikki HYAcorp-sarjan vartalo- ja kasvotäyteaineet on valmistettu puhtaasta, laadukkaasta, stabiloidusta hyaluronihaposta. Valmisteiden koostumukset eroavat kuitenkin toisistaan. Koska vartalon täyteaineet ruiskutetaan syvälle ihoon, vartalotuotteiden hyaluronihappopartikkelit ovat huomattavasti suurempia kuin kasvotäyteaineiden hyaluronihappopartikkelit.

HYAcorp-täyteainesarjan vartalolinjaan kuuluu kaksi tuotetta, HYAcorp MLF1 ja HYAcorp MLF2. Molempien hyaluronihappopitoisuus on sama (20 mg/ml), mutta MLF2:n HA-partikkelit ovat suurempia kuin MLF1:n partikkelit. MLF1 sopii pienien alueiden muotoiluun ja täyteläistämiseen. MLF2:n tärkeimmät käyttökohteet ovat pakarat – ja myöhemmin rinnat.

HINNASTO

 • Pakaroiden muotoilu, HYAcorp MLF2 (6 x 10 ml): 2490 €
 • Rintojen täyteainehoito: 1490 
 • Lisätäyttö (pakarat/rinnat): 245 € / 10 ml
 • Pohkeiden muotoilu: 415 € / 10 ml
 • Kosmeettisen selluliitin tasoitus: 415 € / 10 ml
 • Rasvaimuarpien korjaus: 415 € / 10 ml
 • Kämmenselkien täyteainehoito: 415 € / 10 ml

Vartalon täyteainehoitoja tekevät lääkäri Soslan Kusrati ja HLL Ville Männistö.


Konsultaatio maksaa 30 €. Konsultaation hinta hyvitetään toimenpiteen hinnasta.

Voit maksaa käteisellä, maksukortilla tai Mash-osamaksulla (3–24 kk).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Mikäli kyseessä on sairaudenhoito, korjaava, palauttava tai ennaltaehkäisevä hoito, arvonlisävero (24 %) vähennetään kustannuksista.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Vartalon täyteainehoidon voit ostaa konsultaation jälkeen myös verkkokaupasta.

Verkkokauppaan voit tutustua allaolevaa kuvaa napauttamalla.

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukortilla, MobilePaylla, laskulla tai osamaksulla (3-24 kk).

USEIN KYSYTTYÄ

Sattuuko täyteainehoito?

Ilman puudutusta tehty vartalon täyteainehoito tekee kipeää.  Ennen vartalon toimenpidettä lääkäri Soslan Kusrati puuduttaa koko toimenpidealueen niin, että toimenpide on mahdollisimman kivuton.

Sopiiko täyteainehoito kaikille?

Täyteainehoidot ovat hyvin siedettyjä toimenpiteitä. Kaikille ne eivät kuitenkaan sovi.

Vasta-aiheita:

 • Tietyt autoimmuunisairaudet
 • Verenvuototaipumus
 • Veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (esim. Disperin, Marevan)
 • Vakava perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa
 • Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus tai tulehdus
 • Raskaus/imetys
 • Alle 18 vuoden ikä

HOITO-OHJEET

Ennen täyteainehoitoa

logo finnestetiikka

Klikkaa kuvaa ladataksesi ohjeet.

Täyteainehoidon jälkeen

logo finnestetiikka

Klikkaa kuvaa ladataksesi ohjeet.