Kasvojen täyteainehoidot

Todella ystävällinen, asiantunteva, osaava ja palvelualtis henkilökunta. Hyvällä ja turvallisella mielellä voi tulla ja lähteä täältä. Suosittelen.
(Asiakaspalaute 17.7.2019)

TÄYTEAINEHOIDOT KASVOILLE

Täyteainehoidot ovat erinomainen ratkaisu ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun ja yksittäisten kasvonosien korostamiseen.

Suurin osa täyteainehoidoista tehdään synteettisillä, ei-eläinperäisillä hyaluronihappovalmisteilla. Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa.  Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun tuotetta käyttää koulutettu ammattihenkilö.

Täyteainehoidon tulos on väliaikainen. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena. HYAcorp-täyteainehoidon tulokset säilyvät ihossa hyvinä 3–15 kuukauden ajan. Juvéderm-täyteaineiden maksimikesto on 12–18 kuukautta.

Hoitotuloksen kesto on yksilöllinen. Mm. täyteaineasiakkaan ikä, aineenvaihdunta ja elintottumukset vaikuttavat hoitotulosten kestoon. On myös tyypillistä, ettei hyaluronihappovalmiste pysy ihossa ensimmäisen hoitokerran jälkeen yhtä pitkään kuin seuraavien hoitokertojen jälkeen. Kun täyteainehoitoja tehdään useita kertoja, myös tulosten kesto pitenee merkittävästi.

Täyteainehoito sekoitetaan joskus botuliinihoitoon: Sekä täyteaineilla että botuliinilla hoidetaan ikääntymismuutoksia. Molemmat viedään kudokseen neulan ja ruiskun avulla. Botuliini eroaa kuitenkin täyteaineista paljon, eikä sen toimintamekanismi ole sama kuin täyteaineilla. Lue lisää esteettisestä botuliinihoidosta.

 

Mahtavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos ammattitaitoiselle Ville Männistölle.
(Asiakaspalaute 31.8.2019)

 

HOITOALUEET

Otsa

Otsan alueen ikääntymismuutoksia hoidetaan eniten botuliinilla. Joskus lääkäri arvioi kuitenkin skinbooster– tai täyteainehoidon parhaaksi ratkaisuksi otsaryppyjen hoitoon.

Otsan täyteainehoito on syytä teettää kokeneen ammattihenkilön vastaanotolla. Otsa on varsin riskialtis alue. Kokenut lääkäri tai hammaslääkäri tietää, kuinka nämä riskit voidaan välttää.

Silmänympärysiho

Silmäkulmien harakanvarpaita hoidetaan eniten botuliinilla ja Plasma Pen -toimenpiteellä. Haastavia ikääntymismuutoksia hoidettaessa yhdistelmähoito (Plasma Pen, botuliini ja täyteaine) toimii parhaiten.

Kyynelurat ovat silmän sisänurkasta posken yläosaan kulkevat juonteet. Usein kyyneluriin liittyy sinerrystä, ihon ohenemista ja pintaryppyisyyttä. Kyynelurat voidaan tasoittaa ja kohottaa täyteaineilla. Toimenpide vaatii tekijältään paljon. Kyyneluratäyttöjä Finnestetiikalla tekee hammaslääkäri Ville Männistö. Hoitotulosta voidaan parantaa plasma pen -toimenpiteellä.

Keskikasvot

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja/tai kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne täytetään saman vastaanoton aikana.

Keskikasvojen täyteainehoitoja Finnestetiikalla tekevät lääkärit, hammaslääkäri, suuhygienisti ja sairaanhoitajat.

Upeat vastaanottotilat, erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Kiitos.
(Asiakaspalaute 15.8.2019)

Leuka ja nenä

Kasvonpiirteet muuttuvat ikääntymisen myötä. Muutosten takaa löytyy sekä kemiaa (vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot) että fysiikkaa (maan vetovoima).

Kudosten laskeutuminen näkyy leuan alueella alakasvojen neliömäisyytenä ja ns. hamsteripusseina. Hamsteripussien oikaiseminen vaatii ammattilaiselta paljon. Usein hoitokokonaisuus aloitetaan Plasma Pen -hoidolla. Plasma Pen -toimenpide napakoittaa ja kohottaa kudosta. Jos alakasvojen hamsteripussit haittaavat asiakasta vielä plasma pen -hoidon jälkeenkin, voidaan aluetta korjata tarkalla, suunnitellulla täyteainehoidolla.

Täyteaineilla on mahdollista muotoilla myös leuan kärkeä. Usein alueelle tehdään yhdistelmähoito, jossa leukaa rentoutetaan hiukan botuliinilla ja leuan kärjen muoto korjataan täyteaineella.

Finnestetiikan lääkärit tekevät myös nenän ei-kirurgista muotoilua – lähinnä nenänkaaren oikaisua – täyteaineilla.

Huulten täyttö ja muotoilu, suunympärysiho

Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten. Kiitos!
(Asiakaspalaute 24.1.2019)

Huulten täyttö on suosittu toimenpide maailmalla ja myös Suomessa. Suuri osa huulten täyteainehoidoista tehdään nuorille naisille, joiden tavoitteena on saada aiempaa suuremmat huulet. Juvéderm- tai HYAcorp Lips -täyteaine tekee huulista täyteläiset ja houkuttelevat. Jos asiakas etsii suurta muutosta huulien muotoon ja kokoon, on syytä varautua sarjahoitoon, jossa täyteainehoito tehdään kolme kertaa 1–2 kuukauden välein.

Huulten täyteainehoidot sopivat muillekin kuin nuorille naisille.  Ikääntymisen myötä huulten muoto muuttuu. Huulet kapenevat, suupielet alkavat osoittaa alaviistoon, huuliraja muuttuu epäselväksi ja huulet ovat jatkuvasti kuivat ja rohtuneet. Tällöin apu löytyy joko skinbooster- tai täyteainehoidosta.

Epäluonnollisia, käsitellyn näköisiä huulia ei tarvitse pelätä. Ikääntymismuutoksien korjaamiseen voi riittää HYAcorp Fine -valmisteella tehtävä huulten kevytmuotoilu. Tämä tuote tekee huulista syväkosteutetut ja vain hiukan normaalia täyteläisemmät. Myös HYAcorp Lips ja Juvéderm Volift soveltuvat huulten ikääntymismuutosten korjaamiseen. Ikääntymismuutoksia häivytettäessä hyaluronihappogeeliä käytetään hyvin pieniä määriä. Lopputulos on kaunis mutta silti erittäin luonnollinen.

Huulten täyttöä ja muotoilua Finnestetiikalla tekevät lääkärit, sairaanhoitajat, hammaslääkäri ja suuhygienisti. Viimeksi mainittujen vastaanotolla on mahdollista valkaista myös hampaat. Näin hymystä saadaan entistäkin valloittavampi.

Joskus ongelmana ovat ylähuulen pystyrypyt. Näitä voidaan hoitaa monella eri tavalla. Injektiohoidoista kyseeseen tulevat sekä täyteaine- että botuliinihoidot. Jos aluetta tasoitetaan täyteaineilla, käytetään usein HYAcorp Fine -valmistetta. Suunympärysihon nuorentamiseen sopii erinomaisesti myös Plasma Pen -hoito. Plasma Pen -hoidolla voidaan tehdä myös ei-kirurginen buffaloplastia. Buffaloplastia nostaa ylähuulta, vyöryttää esiin ylähuulen puna-aluetta ja lyhentää hieman välimatkaa nenän ja ylähuulen välillä.

Ihan mahtava sairaanhoitaja Anna-Sofia. Asiansa osaava ja muutenkin erittäin ystävällinen ja sain ihan parhaat huulet.
(Asiakaspalaute 12.7.2019)

HYAcorp-täyteaineet

Finnestetiikan omistajatiimi tuo Suomeen saksalaista HYAcorp-täyteainesarjaa. Kasvojen täyteainehoitoihin sarjassa on kolme erilaista hyaluronihappovalmistetta. Valmisteet eroavat toisistaan lähinnä kiinteyden osalta.

HYAcorp-kasvotäyteaineista kiintein on HYAcorp Face. Sitä käytetään kasvonpiirteiden maltilliseen kohotukseen, keskisyvien ja syvien ryppyjen täyttöön sekä poskien, leuan ja nenän muotoiluun. Huulten muotoilussa käytetty täyteaine on HYAcorp Lips. HYAcorp Fine on ns. skinbooster-tuote, jonka avulla parannetaan ihon tekstuuria, pinnan epätasaisuuksia ja pieniä ryppyjä. HYAcorp Fine sopii myös huulten kevytmuotoiluun.

Juvéderm-täyteaineet

Käytössämme on HYAcorp-sarjan lisäksi Allerganin Juvéderm-täyteaineita. Juvéderm Voluma sisältää lidokaiinipuudutteen, ja se sopii muun muassa keskikasvojen täyteläistämiseen ja muotoiluun. Myös Juvéderm Volift sisältää puudutteen. Se sopii huulten muotoiluun ja täyttöön sekä muihin kasvojen täyteainehoitoihin.

Täyteaineen määrä

Yksi millilitra hyaluronihappovalmistetta riittää pienen alueen korjaamiseen (esim. keskisyvät nasolabiaalipoimut, leuka, nenä, kyynelurat) tai alkavien ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

Kaksi millilitraa riittää selvien ikääntymismerkkien häivyttämiseen tai kahden alueen korjaamiseen (syvät nasolabiaalipoimut, poskipäiden täyteläistäminen).

Neljä millilitraa riittää keskikasvojen maltilliseen kohotukseen (poskipäiden kohotus, nasolabiaalipoimujen häivytys ja marionettijuonteiden korjaus).

Kuudella millilitralla voidaan nuorentaa tehokkaasti koko kasvojen ilme.

Kysy sopivimmasta täyteainemäärästä maksuttoman kuvakonsultaation avulla.

Täyteainehoito ja kivunlievitys

Kiputuntemukset ovat aina yksilöllisiä. Nipistelyä ja kipuja voidaan hallita monin tavoin. Lääkärikeskus Finnestetiikalla kaikki puudutemuodot ovat maksuttomia. Käytössämme on seuraavia menetelmiä:

 • Voidepuudutus. Tehokas puudutevoide levitetään toimenpidealueelle 15–60 minuuttia ennen toimenpidettä. Käytössämme on reseptivalmiste, jonka puudutusteho on suurempi käsikauppavoiteisiin verrattuna. Voidepuudutus ei poista kipua täysin mutta lievittää sitä merkittävästi. Jos tahdot täyden tehon irti voidepuudutuksesta, voidaan puudute levittää hoitoalueelle jo tunti ennen vastaanottoaikaa. Tunnin kohdalla voiteen puudutevaikutus on korkeimmillaan.
 • Lidokaiinia sisältävät täyteaineet. Juvéderm-täyteaineet sisältävät lidokaiinipuudutetta. Ensimmäisen pistoksen aikana kudokseen leviävä puuduteaine puuduttaa toimenpidealueen (esim. huulen), minkä vuoksi seuraavat täyteainepistokset eivät tuota kipua juuri lainkaan.
 • Johtopuudutus. Huulten ja alakasvojen täyteainehoidot voidaan tehdä täysin kivuttomasti tekemällä ne johtopuudutuksessa eli “hammaslääkärinpuudutuksessa”. Johtopuudutus on käyttämistämme puudutusmuodoista tehokkain.

HINNASTO

 • HYAcorp Face -täyteainehoito (1 ml): 277 € 
 • HYAcorp Face -täyteainehoito (2 ml): 387 €
 • HYAcorp Face -täyteainehoito (3 ml): 479 €
 • HYAcorp Face -täyteainehoito (4 ml): 580 €
 • HYAcorp Face -täyteainehoito (5 ml): 649 €
 • HYAcorp Face -täyteainehoito (6 ml): 739 €
 • Nenän muotoilu täyteaineella: 349 €
 • Kyynelurien täyttö (vain Ville Männistö): 349 €
 • Kyynelurien täyttö yhdessä poskipäiden täytön kanssa (vain Ville Männistö): 500 €
 • HYAcorp Lips -huultentäyttö (1 ml): 277 €
 • HYAcorp Fine – huulten kevytmuotoilu: 197 €
 • HYAcorp Lips -huultentäyttö ja hampaiden valkaisu (vain Ville Männistö ja Laura Rantala): 389 €

 

 • Juvéderm Volift Retouch (0,55 ml): 349 €
 • Juvéderm Volift/Voluma (1,0 ml – sis. puuduteaineen): 419 €
 • Juvéderm Volift/Voluma (2,0 ml – sis. puuduteaineen): 749 €

 

 • Täyteaineen sulatus hyaluronidaasilla (vain Soslan Kusrati ja Ville Männistö): 180–290 €/alue

Kasvojen täyteainehoitoja tekevät seuraavat Finnestetiikan ammattilaiset:
Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja Anna-Sofia Waltari
Suuhygienisti Laura Rantala
Hammaslääkäri Ville Männistö
Lääkäri Soslan Kusrati
Lääkäri Maria Lekkala

 

Täyteainekonsultaatio maksaa 30 €. Konsultaation hinta hyvitetään toimenpiteen hinnasta.

Paikan päällä voit maksaa käteisellä, maksukortilla tai Mash-osamaksulla (3–24 kk).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Mikäli kyseessä on sairaudenhoito, korjaava, palauttava tai ennaltaehkäisevä hoito, arvonlisävero (24 %) vähennetään kustannuksista.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Kaikki täyteainehoidot voit ostaa myös verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset napauttamalla alla olevia kuvia.

Verkkokaupassa voit maksaa pankkitunnuksilla, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla (3–24 kk).

USEIN KYSYTTYÄ

Sattuuko täyteainehoito?

Ilman puudutusta tehty täyteainehoito sattuu jonkin verran. Finnestetiikalla täyteainehoidon ei kuitenkaan tarvitse käydä kipeää. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia puudutusmenetelmiä kevyestä voidepuudutuksesta ns. hammaslääkärin puudutukseen.

Hammaslääkäri Ville Männistö on erikoistunut kivuttomiin täyteainehoitoihin. Ville tietää ammattinsa puolesta, kuinka kasvojen alueella voidaan pistää ilman kipua. Hän on kouluttanut kaikki Finnestetiikan injektiohoitajat kivuttomien täyteainehoitojen tekemiseen.

Sopiiko täyteainehoito kaikille?

Täyteainehoidot ovat hyvin siedettyjä toimenpiteitä. Kaikille ne eivät kuitenkaan sovi.

Vasta-aiheita:

 • Tietyt autoimmuunisairaudet
 • Verenvuototaipumus
 • Veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (esim. Disperin, Marevan)
 • Vakava perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa
 • Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus tai tulehdus
 • Raskaus/imetys
 • Alle 18 vuoden ikä

HOITO-OHJEET

Ennen täyteainehoitoa

logo finnestetiikka

Klikkaa kuvaa ladataksesi ohjeet.

Täyteainehoidon jälkeen

logo finnestetiikka

Klikkaa kuvaa ladataksesi ohjeet.