Skinbooster-hoidot

Suosittelen lämpimästi. Minulle tehtiin skinboosterhoito kaulaan ja huuliin lisättiin hieman volyymia. En olisi voinut toivoa parempaa tulosta! Tästä paikasta tulee minun uusi klinikkani.
(Asiakaspalaute 17.3.2019)

SKINBOOSTER-HOITO

Skinbooster-sarjahoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Hoidossa ihoon ruiskutetaan kymmenien mikropistosten avulla kevyttä hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Ihon pinta tasoittuu silminnähden.

Skinbooster-hoidon kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään skinbooster-sarjahoidon päätyttyä.

Skinbooster-hoitoa kutsutaan yleisesti myös biorevitalisaatioksi tai biorevitalisaatiohoidoksi.

HYAcorp Fine -valmisteella tehtävä skinbooster-käsittely ei ole varsinainen täyteainehoito. Kasvojen muoto ei muutu, eikä kudosten tilavuus lisäänny. Tarkoituksena on parantaa ennen kaikkea ihon tekstuuria ja rakennetta sekä stimuloida ihoa uudistumaan.

Yksi skinbooster-hoito näkyy ihon heleytymisenä ja pienenä napakoitumisena. Skinboostereiden yhteydessä puhutaan kuitenkin miltei aina sarjahoidosta. Pysyviä tuloksia saavutetaan tekemällä skinbooster-käsittely 2–3 kertaa 2–3 viikon välein. Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.

Skinbooster-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja toimenpiteenä se muistuttaa mesoterapiaa. Myös huulet hyötyvät HYAcorp Fine -skinboosterista. Huulten syväkosteuttamiseen ja kevytmuotoiluun voi joskus riittää yksikin hoitokerta.

Skinbooster-hoitoon yhdistetään usein muita toimenpiteitä. Hyviä tuloksia saadaan tekemällä iholle ensin Plasma Pen -käsittely. Ihon rauhoituttua tulosta tehostetaan yhdellä tai kahdella skinbooster-hoidolla.

 

HOITOALUEET

Keski- ja alakasvot

Keski- ja alakasvoille tehty skinbooster-sarjahoito parantaa ihon laatua ja ulkonäköä. Iho kiinteytyy ja heleytyy. Leukalinja napakoituu kevyesti, ja ihon pinta tasoittuu. Skinbooster-hoito tasoittaa ja korjaa kevyesti myös aknearpia.

Kolmen skinbooster-hoidon jälkeen

 • iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi
 • ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
 • iho näyttää ja tuntuu aiempaa kiinteämmältä
 • iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen
 • iho on syväkosteutunut
 • mahdolliset aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin

Välittömästi hoidon päätyttyä ihossa näkyy pieniä kohoumia. Nämä hyaluronihappokohoumat häviävät hoitoa seuraavien tuntien kuluessa.

Huulet

Skinbooster-käsittely sopii huulten kevytmuotoiluun. Kevytmuotoilussa keskitytään korjaamaan huulissa näkyviä ikääntymismuutoksia: karheutta, kuivuutta, epäsymmetriaa, huulirajan epäselkeyttä. Pieniä marionettijuonteitakin on mahdollista tasoittaa skinbooster-hoidolla, kun hoidon tekijä käyttää oikeanlaista pistostekniikkaa.

Erityisen hyvin skinbooster-käsittely sopii ylähuulen pystyryppyjen tasoittamiseen.

Jos asiakkaan kaipaa varsin suurta muutosta huultensa muotoon, voidaan toimenpidekokonaisuus aloittaa skinbooster-käsittelyllä, jonka jälkeen huulten muotoa rakennetaan edelleen varsinaisilla täyteainehoidoilla. Näin vältytään kudosten repeytymisiltä, kun huulten kokoa kasvatetaan hiljalleen viikkojen ja kuukausien kuluessa.

Silmänympärysiho

Finnestetiikan sairaanhoitajat tekevät skinbooster-hoitoja myös silmänympärysiholle. Toimenpide tulee kyseeseen, jos asiakas ei tahdo turvautua plasma pen -hoitoon tai kyynelurien täyteainehoitoon. Skinbooster-hoidossa silmänympärysihoon pistetään pieniä määriä HYAcorp Fine -valmistetta. Heti toimenpiteen jälkeen aine näkyy ihon pinnalla pieninä kohoumina. Nämä kohoumat häviävät parin seuraavan tunnin kuluessa. Alueelle ruiskutettu hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta. Epidermiksen ja dermiksen yläosan kosteutuminen näkyy aiempaa tasaisempana silmänympärysihona.

Kaula, dekoltee ja kämmenselät

Skinbooster-hoito tehdään useimmiten kasvoille tai kaulan iholle. Toimenpide sopii erinomaisesti myös dekolteen eli rintakehän ihon tasoittamiseen ja nuorentamiseen. Skinbooster-käsittely sopii myös kämmenselkien ensimmäisten ikääntymismuutosten korjaamiseen. Jos kämmenselkien ikääntymisprosessit ovat jo pitkällä, on hyvä harkita HYAcorp-vartalotäyteaineen käyttöä.

 

HYAcorp-täyteaineet

Finnestetiikan omistajatiimi tuo Suomeen saksalaista HYAcorp-täyteainesarjaa. Kasvojen täyteainehoitoihin sarjassa on kolme erilaista hyaluronihappovalmistetta. Valmisteet eroavat toisistaan lähinnä kiinteyden osalta.

HYAcorp Fine on sarjan kevyin hyaluronihappogeeli, ns. skinbooster-tuote. Tuotetta käyttämällä parannetaan ihon tekstuuria, pinnan epätasaisuuksia ja pieniä ryppyjä. HYAcorp Fine sopii myös huulten kevytmuotoiluun.

HINNASTO

 • Keski- ja alakasvojen skinbooster-hoito: 197 €
 • Kaulan skinbooster-hoito: 197 €
 • Silmänympärysihon skinbooster-hoito: 197 €
 • Muu määrittelemätön skinbooster-hoito: 197 €
 • Kolmen kerran sarjahoito: 397 €

Skinbooster-hoitoja tekevät seuraavat Finnestetiikan ammattilaiset:
Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja Anna-Sofia Waltari
Suuhygienisti Laura Rantala
Hammaslääkäri Ville Männistö

Konsultaatio maksaa 30 €. Konsultaation hinta hyvitetään toimenpiteen hinnasta.

Voit maksaa käteisellä, maksukortilla tai Mash-osamaksulla (3–24 kk).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Mikäli kyseessä on sairaudenhoito, korjaava, palauttava tai ennaltaehkäisevä hoito, arvonlisävero (24 %) vähennetään kustannuksista.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Skinbooster-hoidon voit ostaa myös verkkokaupasta.

Verkkokauppaan voit tutustua allaolevia kuvia napauttamalla.

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukortilla, MobilePaylla, laskulla tai osamaksulla (3-24 kk).

USEIN KYSYTTYÄ

Sattuuko skinbooster-hoito?

Skinbooster-hoito on hieman epämiellyttävä, koska samaa ihoaluetta pistetään kymmeniä kertoja peräkkäin. Ennen hoitoa toimenpidealueelle levitetään tehokas puudutevoide. Voidepuudutus lievittää kipua, mutta hoitoa ei silti voi pitää varsinaisena hemmotteluhoitona.

Sopiiko skinbooster-hoito kaikille?

Skinbooster-käsittelyt ovat hyvin siedettyjä toimenpiteitä. Kaikille ne eivät kuitenkaan sovi.

Vasta-aiheita:

 • Tietyt autoimmuunisairaudet
 • Verenvuototaipumus
 • Veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (esim. Disperin, Marevan)
 • Vakava perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa
 • Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus tai tulehdus
 • Raskaus/imetys
 • Alle 18 vuoden ikä

HOITO-OHJEET

Ennen skinbooster-hoitoa

logo finnestetiikka

Klikkaa kuvaa ladataksesi ohjeet.

Skinbooster-hoidon jälkeen

logo finnestetiikka

Klikkaa kuvaa ladataksesi ohjeet.