Mesolankahoidot

Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta
(Asiakaspalaute 1.10.2019)

MESOLANKAHOITO

Mesolankahoito on esteettinen toimenpide, jonka avulla elvytetään ihoa sekä kiinteytetään ja kohotetaan piirteitä. Hoidossa ihoon syötetään polydioksanonista (PDO) valmistettuja lankoja. Polydioksanoni sulaa ihossa itsestään hoitoa seuraavien kuukausien kuluessa. Materiaali on tuttu muun muassa kirurgisissa toimenpiteissä käyneille: nk. sulavat tikit valmistetaan juuri polydioksanonista.

Mesolankahoidon tulokset ovat yhtäältä välittömiä ja toisaalta pitkäkestoisia. Välitön tulos syntyy mesolankojen kohottaessa piirteitä heti toimenpiteen jälkeen. Tämän tuloksen asiakas huomaa välittömästi hoidon päätyttyä. Pitkäkestoista tulosta joutuu odottamaan muutaman kuukauden ajan. Pitkäkestoinen tulos perustuu mesolankojen kykyyn stimuloida dermiksen fibroblasteja. Kun fibroblastien toiminta kiihtyy, ihoon alkaa syntyä uutta kollageenia ja elastiinia. Syntyvä kollageeni kiinteyttää ihoa sisältäpäin. Elastiini lisää puolestaan ihon kimmoisuutta ja palautumiskykyä.

Mesolankahoito parantaa myös hoitoalueen lymfa- ja verenkiertoa. Turvotus vähenee, ja iho kirkastuu. Mesolankahoito sopii lähes kaikille kehonosille. Finnestetiikalla mesolankahoitoja tehdään lähinnä kasvoille. Toimenpiteitä tekevät lääkärikeskuksen sairaanhoitajat.

 

ERILAISIA LANKOJA

Suorat langat (monolangat)

Suorat mesolangat on tarkoitettu lähinnä ihon elvyttämiseen eli biorevitalisointiin. Ne kiihdyttävät hoitoalueen verenkiertoa. Ihon hapensaanti paranee, jolloin iho kirkastuu ja heleytyy. Hoidossa käytetään vähintään 10 suoraa lankaa, useimmiten paljon enemmänkin. Hoidon jälkeen turvotuksen laskettua iho näyttää aiempaa terveemmältä ja kasvojen ilme pirteämmältä.

Suorilla mesolangoilla tehty toimenpide vaikuttaa hoitoalueella myös dermiksen fibroblastisoluihin. Fibroblastisolujen toiminta kiihtyy mesolankahoidon vaikutuksesta. Aktivoituneet fibroblastit alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Näin syntyvä kollageeni- ja elastiiniverkosto parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sisältäpäin.

Suorilla mesolangoilla on hyvin kevyt kohottava vaikutus, mutta laskeutuneiden piirteiden nostamiseen suorat langat eivät ole paras valinta.

Kierrelangat (screw-langat)

Kierrelangat ovat jonkin verran tehokkaampia kuin suorat langat. Yhden toimenpiteen aikana käytetään 10–30 lankaa. Kierrelangat parantavat ihon laatua ja ulkonäköä tehostamalla hoidettavan alueen lymfa- ja verenkiertoa. Lymfakierron kiihtyminen merkitsee kuona-aineiden ja turvotuksen poistumista. Parantunut verenkierto lisää ihon hapensaantia. Iho muuttuu aiempaa kirkkaammaksi, tasaisemmaksi ja heleämmäksi.

Kierrelankojen kohottava vaikutus on kevyt. Lankojen muodostama tukiverkko kohottaa vain hienoisesti. Hiukan suurempi kohotusvaikutus tulee esiin 3–6 kuukauden kuluttua toimenpiteestä, kun kollageenin uusiotuotanto on hyvässä vauhdissa ja iho kiinteytyy asteittain sisältäpäin.

Väkälangat (cog-langat)

Cog-langat ovat eräänlaisia kiristyslankoja, joissa on pieniä väkäsiä. Niillä voidaan kohottaa veltostuneita piirteitä melko näkyvästi. Langoissa olevat väkäset kiinnittyvät kudokseen. Kun langat kiristetään, kudokset nousevat yhdessä lankojen kanssa.

Väkälankakohotuksessa yhdellä alueella käytetään 2–6 lankaa. Tämä määrä riittää ihon kiristämiseen ja biorevitalisointiin.

 

BIJOU-MESOLANGAT

Finnestetiikalla käytetään laadukkaita, korealaisia Bijou-mesolankoja, joiden maahantuoja on Esthetics Beauty Import Finland. CE-merkityillä Bijou-langoilla on Euroopassa valtuutettu edustaja, joten langat on rekisteröity asianmukaisesti EU-alueella.

HINNASTO

  • Suorat mesolangat: 19 €/kpl 
  • Kierrelangat: 19 €/kpl
  • Cog-langat (4 kpl): 320 €
  • Cog-langat (6 kpl): 440 €

Mesolankahoitoja tekevät sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari.

Mesolankakonsultaatio maksaa 30 €. Konsultaation hinta hyvitetään toimenpiteen hinnasta.

Voit maksaa käteisellä, maksukortilla tai Mash-osamaksulla (3–24 kk).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Mikäli kyseessä on sairaudenhoito, korjaava, palauttava tai ennaltaehkäisevä hoito, arvonlisävero (24 %) vähennetään kustannuksista.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Mesolankahoidon voit ostaa konsultaation/kuvakonsultaation jälkeen myös verkkokaupasta.

Verkkokauppaan pääset tutustumaan allaolevia kuvia napauttamalla.

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukortilla, MobilePaylla, laskulla tai osamaksulla (3-24 kk).