Ionithermie-hoidot

Sopivin paikka kaikille, jotka haluavat tuntea ja näyttää hyvältä, palvelu on ammattitaitoista ja positiivista. Suosittelen huultentäyttö ja muotoilu ja ionithermie.
(Asiakaspalaute 18.6.2019)

IONITHERMIE-HOIDOT

Ionithermie on vartalonmuokkaukseen ja kasvojen anti-age-käsittelyihin sopiva toimenpidekokonaisuus. Hoidon on kehittänyt ranskalainen biokemisti yli 30 vuotta sitten. Toimenpiteen avulla voidaan vähentää kosmeettista selluliittia, kiinteyttää kasvonpiirteitä sekä muokata vartaloa. Finnestetiikalla Ionithermie-hoitoja tekee sairaanhoitaja-kosmetologi Sonja Tammentie.

Ionithermie-hoito vauhdittaa lymfakiertoa tehokkaasti. Kuona-aineet ja ylimääräinen neste lähtevät liikkeelle. Ihon sävy paranee, solujen uusiutuminen kiihtyy, lihakset saavat uutta muotoa ja ryhdikkyyttä. Toimenpiteen tulokset ovat heti mitattavissa. Kliinisten tutkimusten mukaan yksittäinen hoito kiinteyttää ja kaventaa vartaloa jopa useita senttimetrejä. Kasvoilla hoito näkyy piirteiden selkeytymisenä ja kasvojen ääriviivojen ryhdistymisenä.

 1. Hoitotulokset ovat nähtävissä ja mitattavissa heti toimenpiteen jälkeen.
 2. Hoito vähentää näkyvästi kosmeettista selluliittia.
 3. Vartalon linjat kiinteytyvät, siluetti virtaviivaistuu.
 4. Toimenpiteen jälkeen olo on kevyt ja hyväntuulinen.
 5. Iho tasoittuu, kiinteytyy ja silottuu merkittävästi.

Ionithermie-hoidon taustalta löytyy joukko kliinisiä tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet mainosväittämät tosiksi.

 

IONITHERMIE-VARTALOHOIDON KULKU

Ionithermie-vartalohoito alkaa esitietohaastattelulla ja mittauksilla. Mittausten ja esitietokartoituksen jälkeen ensimmäiset hoitotuotteet levitetään iholle käsin. Tuotteiden aktiiviaineet vilkastuttavat verenkiertoa, hajottavat rasvakertymiä ja vapauttavat kudoksiin varastoituneita kuona-aineita. Tuotteiden levityksen jälkeen vartalo pakataan lämpenevän savinaamion sisään. Savinaamio toimii pakkaushoitona ja lämmöntuottajana.

Naamiota vahvistetaan puhdistavilla eteerisillä öljyillä ja merilevällä. Vartalon eri kohtiin asetetaan elektrodeja, jotka stimuloivat haluttuja kehonosia. Iontoforeesin avulla tuotteiden aktiiviaineet saadaan imeytymään tehokkaasti ihoon. Lihakset tekevät hoidon aikana passiivista työtä. Verenkierto ja lymfakierto aktivoituvat: ylimääräinen neste ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle.

Kun hoitoaika on lopussa, savinaamio poistetaan. Iho jää puhtaaksi, eikä suihkussa tarvitse välttämättä käydä.
Hoidon lopuksi hoitoalue mitataan uudelleen.

Toimenpide sopii seuraavien ongelma-alueiden hoitamiseen:

 • vyötärö
 • vatsa
 • lantio
 • reidet
 • pakarat
 • samea iho
 • veltostuneet kudokset

 

KASVOJEN IONITHERMIE-HOITO

Kasvoilla Ionithermie-hoito häivyttää ikääntymismuutoksia ja väsymyksen merkkejä. Laite vaikuttaa sekä ihon että lihasten toimintaan. Tehostaan huolimatta toimenpide on nopea ja kivuton.

Ionithermie-kasvohoito nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, tasoittaa ja heleyttää kasvojen ihoa, stimuloi mikroverenkiertoa ja vauhdittaa solujen uusiutumista. Kasvolihasten stimulointi luo kasvoille ryhtiä ja piirteisiin selkeyttä.

HINNAT

 • Vartalon ensimmäinen Ionithermie-hoito: 199 €
 • Sarjahoidon seuraavat hoidot: 149 €
 • Kasvojen Ionithermie-hoito: 149 €

Ionithermie-konsultaatio maksaa 30 €. Konsultaation hinta hyvitetään toimenpiteen hinnasta.

Voit maksaa käteisellä, maksukortilla tai Mash-osamaksulla (3–24 kk).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Mikäli kyseessä on sairaudenhoito, korjaava, palauttava tai ennaltaehkäisevä hoito, arvonlisävero (24 %) vähennetään kustannuksista.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Ionithermie-hoidon voit ostaa myös verkkokaupasta allaolevia kuvia napauttamalla.

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukortilla, MobilePaylla, laskulla tai osamaksulla (3-24 kk).

VARAA AIKA KONSULTAATIOON VERKOSSA.